""КУХАР " - ПРОФЕСІЯ ВІЧНА!"
"ТИЖДЕНЬ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ ПІД ГАСЛОМ ""КУХАР " - ПРОФЕСІЯ ВІЧНА!"
Цілий тиждень весь "кухарський склад" під пильним "всевидячим оком" прискіпливого журі, кожен день - нова поставлена задача, а ще протиепідеміологічні заходи: крок без захисної масочки, чи дружні обійми - зняті дорогоцінні бали!
Виставка стінівок, майстер-клас з розпису пряників для закоханих, ярмарок-продаж власних кондитерських виробів і, нарешті, КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ! УКРАЇНСЬКІ ДЕРУНИ!!!
Чотири групи кухарів:
10-20,майстер в/н Погадаєва Тетяна Анатоліївна, "Вінні-Пухи"
33-18,майстер в/н Горобченко Лідія Василівна, "Парижанки"
23-19, майстер в/н Фурсова Олена Ігорівна, "Кухарята"
3-20. майстер в/н Киященко Ганна Богданівна, "Смак"
Майстри перед стартом, відео-презентація "Деруни"_ учні висвітлили цікаву інформацію: винайшов рецепт дерунів поляк Ян Шиттлер, про фестивалі дерунів та пам'ятники цьому оладку...
Наступним туром змагань -завдання-релакс: у мішечку насипано три вида крупи-треба її вгадати...