Мапа сайту - Державний навчальний заклад "Білицький професійний ліцей"
- Головна
-
Новини
- АГАТА ФЕДОРІВНА ТУРЧИНСЬКА
- ЖОРЖ ЖОЗЕФ КРІСТІАН СІМЕНОН
- ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
- МИКОЛА ПЕТРОВИЧ БУДНИК
- КОРОГОДСЬКИЙ РОМАН МИРОНОВИЧ
- АРКАС МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ
- Борис Олексійович Чичибанін
- ВАСИЛЬ СТУС
- Енциклопедія
- МИКОЛА ФЕДОРОВИЧ ЧЕРНЯВСЬКИЙ
- Олександр (Олесь) Павлович Бердник
- Андрій Корнійович Сова
- В`ЯЧЕСЛАВ ЧОРНОВІЛ
- МИКОЛА ГУРОВИЧ КУЛІШ
- 145 РОКІВ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ МИКОЛИ ЛЕОНТОВИЧА
- ДИПЛОМИ ЗА УЧАСТЬ У ОНЛАЙН-КОНКУРСІ ВІРШІВ ДО ГОЛОДОМОРУ
- ДИПЛОМ ЗА ЗАЙНЯТЕ ІІІ МІСЦЕ У ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОМУ ЗАХОДІ "Я - МАЙБУТНІЙ ЗАХИСНИК УКРАЇНИ
- ДО ДНЯ ЗБРОЄНИХ СИЛ УКРАЇНИ
- Всесвітній день української хустки
- Новий посібник
-
ІНФОРМАЦІЯ
- КОНТАКТИ
- ОГОЛОШЕННЯ
- ВАКАНСІЇ
- ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
- МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ОСВІТИ
- УМОВИ ДОСТУПНОСТІ ЗО для навчання осіб з особливими освітніми потребами
- НАКАЗИ
- До уваги закладів професійної освіти кулінарно-кондитерського напрямку
- Що ми повинні знати про коронавірус
- Про проведення обласного конкурсу творчих робіт
- Оголошення
- БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
- ЗДОБУВАЧАМ ОСВІТИ
- ФОТОАЛЬБОМ
- ІСТОРІЯ ЗАКЛАДУ
- АДМІНІСТРАЦІЯ
-
КАДРОВИЙ СКЛАД ЛІЦЕЮ
-
Методична комісія загальноосвітніх дисциплін
-
БАРКАР ВІКТОРІЯ ІВАНІВНА
- АТЕСТАЦІЯ 2022-2023 н.р.
- І етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»
- 9 ЛИСТОПАДА ДЕНЬ ПИСЕМНОСТІ
- КРУГЛИЙ СТІЛ
- ДО ДНЯ МОВИ
- САМООСВІТА ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
- ДО ДНЯ ВИШИВАНКИ
- ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДО ВІДКРИТОГО UNIVERSAL-МАРАФОНУ "СИЛА УКРАЇНИ В КОЖНОМУ З НАС" "ДУАЛЬНА ФОРМА НАВЧАННЯ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ ПІДГОТОВКИ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ У ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ"
- VII-а МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ
- Панас Мирний "Хіба ревуть воли як ясла повні?"
- ПРАЦЮЄМО ПО-НОВОМУ
- ГОЛОВКО ДАР`Я ЮРІЇВНА
- ЗАХАРОВА ВІТАЛІНА ВІТАЛІЇВНА
- КОВАЛЕНКО ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА
- ШЕЙКО ЛЮДМИЛА ОЛЕКСАНДРІВНА
- БАБАК ГАННА АНАТОЛІЇВНА
- НАУМОВА КАТЕРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА
-
БАРКАР ВІКТОРІЯ ІВАНІВНА
- Методична комісія гірничого профілю
-
Методична комісія кулінарно-торгівельного профілю
- ФУРСОВА ОЛЕНА ІГОРІВНА
- ГОРОБЧЕНКО ЛІДІЯ ВАСИЛІВНА
-
БЕЗСОНОВА ЕЛІНА ВАДИМІВНА
- САМООСВІТА
- Тренінг . Інша Освіта. Гендерна рівність. м.Святогірськ, готель "Смерека"Тренінг . Інша Освіта. Гендерна рівність. м.Святогірськ, готель "Смерека"
- ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА
- РІЗДВО
- ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР
- Тиждень з професії Кухарь. Кондитер
- НОВОРІЧНИЙ КВЕСТ
- ФІЛОЛОГІЧНА КУХНЯ
- ДЕНЬ КУХАРЯ
- Практичне заняття методичної комісії кулінарного профілю Приготування Різдв’яного Штолену
- КИЯЩЕНКО ГАННА БОГДАНІВНА
- ПАДУС ТЕТЯНА ПЕТРІВНА
- МЕДЕЛЯЄВА ВАЛЕНТИНА КОСТЯНТИНІВНА
- БАРКАР МАРІЯ СЕГІЇВНА
- ПОГАДАЄВА ТЕТЯНА АНАТОЛІЇВНА
- МОСІНА ОЛЬГА ИОСИПІВНА
- Засідання методичної комісії
-
Методична комісія загальноосвітніх дисциплін
- ДУАЛЬНА ОСВІТА У ДНЗ «БІЛИЦЬКИЙ ПЛ»
- ЗНО - 2022
- ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ
- МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ЛІЦЕЮ
- АБІТУРІЄНТУ
- ЗАЯВКА НА НАВЧАННЯ
- ВИХОВНА РОБОТА
-
БУЛІНГ
- ПЛАН ЗАХОДІВ щодо протидії булінгу
- Процедура подання учасниками освітнього процесу заяв про випадки булінгу (цькування) та їх розгляд
- НОРМАТИВНА БАЗА
- ЗРАЗОК ЗАЯВИ ПРО ВИПАДОК БУЛІНГУ
- ПЛАН ЗАХОДІВ щодо запобігання, профілактики та протидії булінгу
- ПОРЯДОК реагування на доведені випадки булінгу (цькування)
- СЕКСУАЛЬНЕ ДОМАГАННЯ
- Булінг
- ПРОТИДІЯ КОРУПЦІЇ
-
БІБЛІОТЕКА
- У НАС ВІЙНА
-
КАЛЕНДАР ЗНАМЕННИХ ДАТ
- МИКОЛА ГУРОВИЧ КУЛІШ
- БОГДАН ЛЕПКИЙ
- ІРЕН РОЗДОБУТЬКО
- МОГКРЕНКО АНАТОЛІЙ ЮРІЙОВИЧ
- В`ЯЧЕСЛАВ ЧОРНОВІЛ
- МИКОЛА ЛЕОНТОВИЧ
- ВАСИЛЬ СТУС
- АРКАС МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ
- БОРИС ОЛЕКСІЙОВИЧ ЧИЧИБАНІН
- ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА
- МИКОЛА ФЕДОРОВИЧ ЧЕРНЯВСЬКИЙ
- КАТЕРИНА МОТРИЧ
- Олександр (Олесь) Бердник
- Андрій Корнійович Сова
- МИКОЛА ПЕТРОВИЧ БУДНИК
- КОРОГОДСЬКИЙ РОМАН МИРОНОВИЧ
- ЖОРОЖ ЖОЗЕФ КРІСТІАН СІМЕНОН
- АГАТА ФЕДОРІВНА ТУРЧИНСЬКА
- ДЕНЬ ПАМ`ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
- Великдень
- ГОЛОДОМОР. ВІРТУАЛЬНА ВИСТАВКА
-
Електронні підручники
- Як створити електронний підручник
- Що читати молоді
- Підручник Л.В. Жарікова Інтегрований курс підготовки продавця непродовольчих товарів
- Гуржій А. М. Електротехніка та основи електроніки
- Підручник інформатика
- Підручник англійська мова
- Підручник фізика
- Підручник зарубежна література
- Література гірничого профілю
- Підручник Т.М. Стахмич Кулінарна справа. Технологія приготування їжі
- ГЕОГРАФІЯ
- Підручник Історія України
- Підручник УКРАЇНСЬКА МОВА
- БІОЛОГІЯ, ХІМІЯ, ВАЛЕОЛОГІЯ
- Підручник Захист Вітчизни
- Підручник УКРАЇНСЬКА МОВА
- Підручник Математика
- Підручник УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА
- Підручник Математика
- В.З. Набродов Допуски, посадки та технічні вимірювання
- Л. Жарікова, Н.Ломакіна Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів
- Білецький В. В. Фізика і астрономія на календарі: навчально – методичний посібник
- 3. Грона Н., Ющенко В., Попружна О. Українська мова. Синтаксис: навчальний посібник
- 4. Ейхман О. А. Технологія: Навчально – методичний посібник (лекції), спеціальність 241 «Готельно – ресторанна справа»
- 5. Мальована І. С. «Методична розробка занять з біології і екології. Дистанційне навчання – нова формула освіти».
- Савенко О. О., Матяшева О.Б., Руденко Ю.М. Діяльність бібліотек закладів професійної (професійно-технічної) освіти в інформаційно-комунікативному просторі: Методичні рекомендації
- 1. Багнюк А. В. Мікробіологія і фізіологія харчування: навчальний посібник Покликання:
- К. Білокур
- Інформація про забезпеченість підручниками для 10-11 класів
- До 36 річниці Чорнобильської трагедії
- ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
- Кулінарна Вервечка
- План роботи
- Як вберегтися від інформаційного перенавантаження
- СЛОВНИЧОК
- ДЕНЬ СІМ`Ї
- НЕЗВИЧАЙНЕ ЧАЮВАННЯ
- БІБЛІОТЕРАПІЯ
- МОВА....
- КІБОРГИ ВИСТОЯНИ - НЕ ВИСТОЯВ БЕТОН!
- БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ
- ЗИМА ЇДЕ
- ЯК ПЕРЕЙТИ НА УКРАЇНСЬКУ МОВУ
- НАШ БІБЛІОТЕКАРЬ
- КНИГИ ДЛЯ ЧИТАННЯ
- ЛИСТ
- 12 заповідей оптиміста
- Поради для студентів
- МОВНІ СМАКОЛИКИ
- СВЯТО КОЛОДІЯ
- І ЗНОВУ ПРО ЛЮБОВ....
- ДО ДНЯ ВИШИВАНКИ
- ЗАПРОШУЄМО НА КАВУ
- ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
- ГУРТОЖИТОК
- ГАЛЕРЕЯ
- ОХОРОНА ПРАЦІ
- КУЛІНАРНІ РОДЗИНКИ СВІТОВОЇ КУХНІ
- МІСЦЕ ШАНИ ТА ВДЯЧНОСТІ!