A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад

"Білицький професійний ліцей"

До Дня української писемності та мови.

Дата: 11.11.2020 10:39
Кількість переглядів: 311

9 листопада ми відзначаємо велике свято – День української писемності та мови.

"Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але я впевнена, що без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури. «Мова – це душа народу, а народ без мови – не народ», – говорив Володимир Сосюра.

З гідністю і шаною ми маємо усвідомлювати велику вагу рідного слова й особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім. Отож, бажаю всім співвітчизникам утверджувати рідну мову, щоб цей нетлінний скарб служив єднанням між поколіннями, возвеличував Україну!"- це слова вітання ....

А яке ж свято мови без національних страв!

Кулінарно-торгівельний профіль Білицького професійного ліцею підготувався до Свята чинно та з душею : борщ "Український" з пампушками,каша з грибами, голубці, крученики з тушкованою капустою, пиріжки з квасолею та картоплею,качки запечена з начинками, оселедець, узвар з сушених фруктів, холодець!!!

Справу затіяли до свята Горобченко Лідія Василівна, Фурсова Олена Ігорівна, Киященко Ганна Богданівна,Безсонова Еліна Вадимівна, Меделяєва Валентина Костянтинівна, Падус Тетяна Петрівна та Туруліна Лариса Володимирівна!

Далі буде....


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень