Практичне заняття методичної комісії кулінарного профілю Приготування Різдв’яного Штолену
Дата: 20.01.2022 13:42
Кількість переглядів: 195
Викладач професійно – теоретичної підготовки Безсонова Еліна Вадимівна
Найвідомішим і найсмачнішим вважається Дрезденський штолен, який продають на Різдвяних ярмарках. У багатьох родинах рецепти століттями передаються з покоління в покоління і дуже цінуються.
Це дуже насичений і ароматний кекс, у який додають багато сухофруктів і горіхів, вимочених у ромі (не хвилюйтеся, після випікання дітям теж можна це їсти).
Тому ми сьогодні поділилися дуже смачним рецептом Штолену на методичній комісії кулінарного профілю . І його вже наша колежанка приготувала вдома для своєї родини .