A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад

"Білицький професійний ліцей"

Практичне заняття методичної комісії кулінарного профілю Приготування Різдв’яного Штолену

Дата: 20.01.2022 13:42
Кількість переглядів: 195

Викладач професійно – теоретичної підготовки Безсонова Еліна Вадимівна

Найвідомішим і найсмачнішим вважається Дрезденський штолен, який продають на Різдвяних ярмарках. У багатьох родинах рецепти століттями передаються з покоління в покоління і дуже цінуються.

Це дуже насичений і ароматний кекс, у який додають багато сухофруктів і горіхів, вимочених у ромі (не хвилюйтеся, після випікання дітям теж можна це їсти).

Тому ми сьогодні  поділилися дуже смачним рецептом Штолену на методичній комісії кулінарного профілю . І його вже наша колежанка приготувала вдома для своєї родини .

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень