A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад

"Білицький професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Свято останнього дзвоника

26 червня 2020 року пролунав останній дзвоник для учнів ДНЗ "Білицький ПЛ" . Традіційно у цей день звучало багато добрих слів від директора ліцею В,І. Баркар, класних керівників, мастрів в/н. Голова профспілки Горобченко Л.В. нагородила найкращіх учнів грошовими сертифікатами. Викладачі нагородили найбільш активних учнів грамотами та подяками. Багато щірих слів було сказано на адресу батьків, їм були вручені подякі   за активну участь у вихованні підлітків. Методист ліцею Старовойтова О.В. вручила сертифікати та димпоми за зайняті призові місця та участь у олімпіадах з різних предметів. 

12:48 26.06.2020

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

 5 червня - Всесвітній день навколишнього середовища - "народна подія", що супроводжується такими барвистими видовищами, як вулични мітинги, паради велосипедістів, "зелені" концерти, посадка дерев, тощо. Працівники ДНЗ "Білицький ПЛ" разом з учнями групи 31 розбили алею волоських горіхів на території ліцею.

12:18 05.06.2020

ВСЕУКРАЇНСЬКА ДИСТАНЦІЙНА ОЛІМПАДА

Епоха діджиталізації спонукає до активного розвитку цифрової компетентності здобувачів освіти. Задля постійного самовдосконалення особистості, формування інтелектуального та культурного потенціалу викладач хімії Державного навчального закладу «Білицький професійний ліцей» Головко Д.Ю. 8.05.2020 р. організувала участь ліцеїстів у дистанційній інтернет-олімпіаді «Всеосвіта Весна – 2020». Мета весняної олімпіади – актуалізація пізнавальної та навчальної мотивації, узагальнення набутих теоретичних знань і навичок. 

12:47 20.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень