A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад

"Білицький професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Свято Покрови Божої Матері, День українського козацтва, День захисника України

         14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше - Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України.  Тому напередодні  у ДНЗ «Білицький ПЛ» пройшов Козацький квест  "Пропала булава" та було проведено посвята   в ліцеїсти учнів першого курсу.

10:09 20.10.2020

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

До Дня працівників освіти та Дня працівників професійно-технічної освіти учні нашого ліцею подарували своїм наставникам святкові вітання та пісенний вернісаж. Всі лишилися задоволені і з гарним настроєм!

11:01 02.10.2020

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Виховна година в Білицькому професійному ліцеї з нагоди Всесвітнього дня бібліотек. На фото малувато емоцій, але захід пройшов дуже захопливо. Переглянули фото, презентації, переможці та учасники отримали подарунки. Класно! І бібліотекар наш класний!

10:55 02.10.2020

ДЕНЬ ЗДОРОВ`Я - Свято спорту та шедеврів кулінарії

День здоров`я – це завжди веселий активний захід, який подобається всім : учням, педагогам, технічному персоналу. Традиційно, на початку вересня в Білицькому професійному ліцеї проходить це свято. Ранкова зарядка, емблема, девіз, пісні, танці, спортивні естафети, вікторина ерудитів і ....польова кухня!!!

09:57 18.09.2020

ДО ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ ДОНБАСУ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

8 вересня, в котрий раз ми визначаємо особливу дату - День визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників. Учні та працівники  ДНЗ "Білицький ПЛ" вшанували пам`ять тих, хто віддав своє серце і життя за Перемогу у Другій світовій війні. 

09:53 10.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень