A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад

"Білицький професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Виховна робота група 1-19

У Державному навчальному закладі “Білицький професійний ліцей” здобувачі освіти групи № 1-19 разом з класним керівником Головко Д.Ю. провели інтернет-виховну годину "Правила поведінки під час карантину". За допомогою інструменту Google Document разом створили буклет пам'ятку. 

08:42 09.04.2020

Про проведення конкурсу з писанкарства "Великодні писанки"

 З метою виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді, розвитку творчих здібностей у дітей та підлітків, залучення широкого кола дітей до вивчення звичаїв українського народу в сфері декоративно-ужиткового мистецтва, зокрема писанкарства, пробудження у дітей поваги до національної культурної спадщини, залучення дітей до відкриття і розуміння прекрасного в навколишньому середовищі і в своєму житті, 2 березня у ліцеї пройшов конкурс з писанкарства "Великодні писанки". У конкурсі прийняли участь учні групи 23-18 Нішенко Любов, Обіход Катерина, під керівництвом майстрів виробничого навчання Фурсової Олени Ігорівни та Горобченко Лідії Василівни.

09:57 05.03.2020

Свято Колодія

Масниця чи Масляна це останній тиждень перед Великим постом на заговини, так званий Сиропустний тиждень. Свято Масниці – це давнє народне свято, що прийшло до нас із язичницької культури і збереглося після прийняття християнства, і в народі воно супроводжується обрядом, пов'язаним із проводами зими і зустріччю весни. 

11:21 28.02.2020

До Міжнародного дня рідної мови.

Восени 1999 року Генеральною конференцією ЮНЕСКО було започатковане свято Міжнародний день рідної мови. Щороку з 2000 року світ святкує, закликає сприяти підтримці мови як виразника культурної приналежності кожної людини.

13:02 26.02.2020

Новини ліцею

5 лютого2020 року  у ДНЗ «Білицький ПЛ» пройшов флешмоб присвячений ВСЕСВІТНЬОМУ ДНЮ ЧИТАННЯ ВГОЛОС Державний навчальний заклад "Білицький професійний ліцей" долучився до Всеукраїнського флешмобу #читаннявголос#

20:51 23.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень